fredag den 25. april 2014

10 gode yogastillinger til cool downDet er forår og mange finder træningstøjet frem, for at komme i form til "Bikini sæsonen".

Efter en god løbetur eller anden cardio- eller styrketræning kan du med fordel lave følgende yoga øvelser. Yoga strækker din krop på en måde, der ikke kun køler din krop ned, men også beroliger sindet.

Her er en liste over de 10 mest effektive og afslappende cool down yogastillinger.

      1.    Tadasana (Bjergstillingen):
Dette er en basisstilling, der sænker pulsen og gør kroppen klar til at køle ned.
  


2.       Adho Mukha Svanasana (Nedadgående hund): En vidunderlig stilling der giver et komplet stræk af kroppens bagside, bøj evt. knæene lidt. Læs mere om stillingen her
      3.       Virabhadrasana (Kriger I):Stillingen er god for benene, den strækker alle musklerne og stabiliserer knæ og fødder.


 4.       Eka Pada Rajakapotasana (Duen):

   
Stillingen åbner stramme hofter og strækker de stive muskler i lysken og ballerne. Den hjælper også med at lette rygsmerter du måtte have pådraget dig under din workout.
         
   5.      Marjariasana /Bitilasana (kat/ko stillingerne)
     

Denne kombinaion af katte- og ko stillingerne er god til at holde din vejrtrækning konstant og giver dig et godt stræk for rygsøjlen


 6.       Supta Matsyendrasana (Universalstrækket):Dette er endnu en god øvelse for baller og ryg. Den strækker hele torso, op gennem din kropskerne og får dig til at føle dig forfrisket.  

 7.       Setu Bandhasana (Broen)
Denne stilling giver et godt stræk for nakke, rygsøjle, hofter og bryst. Du kan virkelig mærke både bryst og ryg udvide sig.


 8.       Baddha Konasana (Sommerfuglen)
Dette er en af de bedste stillinger til at åbne op i lysken og bækken.  9.       Balasana (Barnets stilling)


 En af de mest terapeutiske stillinger I yoga, denne stilling hjælper også  med at køle kroppen ned mens panden rører gulvet.

  10.   Savasana (Hvilestillingen/”Corps Pose”)Den ultimative afslapningsstilling du ikke vil være foruden.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar